Wie ben ik

Mijn naam is Wilco Steeneveld.
Mijn passie voor fotografie begon zo’n jaar of 20 geleden met foto’s maken van feestjes met de vriendengroep, daarna als onderdeel van het webteam bij J19nu in Dronten.

Bij een bruiloft van vrienden kwam ik in aanraking met een Canon 400d camera en ik was meteen verkocht! Sindsdien is mijn interesse in fotografie alleen maar groter geworden en heb ik geleerd dat mijn kracht ligt bij het fotograferen van mensen. Variërend van band optredens, sport evenementen tot aan familie portretten.

In 2009 werd ik gevraagd om een bruiloft te fotograferen. Een compleet nieuwe uitdaging, maar wel een hele gave! Daarna heb ik het geluk had meerdere bruiloften te mogen fotograferen en blijf ik mezelf uitdagen in het leren van nieuwe technieken op het gebied van fotografie.

Mijn motto is; niet geschoten is altijd mis!

Het grootste compliment voor mij als fotograaf is wanneer mensen amper door hebben gehad dat ik er was en ik ze door middel van de foto’s hun meest dierbare momenten nog een keer kan laten beleven.